13 questions answer You Need to Know about MyTravaly.com

 Hamlet Roy 01 Aug, 2020 7 mins read 1

These are the most common questions that we got from Google.

Question 1 – How to create an account on MyTravaly.com

Ans – Go to www.MyTravaly.com. On the home page, there appears the option of creating an account. Click on it, fill up the basic information and you are ready to get started. If you are looking for listing your hotel, then visit: https://mytravaly.
com/add_property

Question 2 – What is the "Community" option?

Ans – Travel as we believe is an art and joy. Joy is never celebrated alone but with link minded people. With MyTravaly community, we tend to build a community for you. You can connect with the community both online and offline by attending or being part of an event. Know-more

Question 3 – What is the advocacy of a property?

Ans – Advocacy implies being a promoting advocate of the hotel or property. The advocate refers property to customers and after confirmation of the reservation; the advocate gets their fair share of profit with the booking.

P.S. – MyTravaly does not take any cut from advocacy or profit from the property.

Question 4- How to start Advocacy?

Ans - Now this will require a stepwise procedure. Login, Start with clicking on the community page from the community drop-down list. Now click the “Search Hosts” option and the page will appear. Search your preferred city in the search tab in the middle of the page. Now select the hotel you wish to do advocacy for out of several options available. Fill out the advocacy application and the job is done. You will receive the information of the reservation made by other customers under your advocacy on mail.

Question 5 – What is community meet up? How do I get to host one?

Ans – To celebrate any joy, you need a community of people beside you to understand the same expression of emotions and ideas. MyTravaly gives you a chance to be a part of its closed community of travelers if you wish to. In community meetups, you can either host or check one happening around you to be a part of it.

Question 6 - Is breakfast included in room tariff?

Ans – This depends on the property. Before making the booking, make sure you call the property for the confirmation. Continue your reservation with a suitable option.

Question 7 – Is there any travel facility like pick and drop or cabs available at the properties?

Ans – This varies from property to property. Give the property manager a call and they will be happy to guide you through it.

Question 8  - Is making payments through credit cards safe?

Ans – Under user privacy policy, all the important and personal information about the customer is kept private. You may choose to save your credit card information for future use. The information remains 100% confidential and thus is completely safe.

Question 9 - How to know the status of the refund?

Ans – Tab to accounts from the dashboard, see the status. The user will receive an automatic email about refund. 

Question 10 – Is there any assistance available while stay?

Ans – MyTravaly provides complete assistance from the time of booking to your stay. For any query, you can write to them or give them a call. They will be excited to help.

Question 11 – Are the property’s hygiene and cleanliness checked?

Ans – MyTravaly’s utmost priority is to keep their customers at comfort while giving them the best experience. For the same, it is made sure the hygiene of the property is maintained as per standards. Fresh and clean linen are used. Bathrooms are rooms are smelling fresh, clean towels are provided, and in case of any trouble, the guest can call the hotel staff and ask them to help yours through it.

Question 12- Who is the founder of MyTravaly.com?

Ans- Hamlet Roy, Founder & CEO

Question 13- Why to join MyTravaly’s Closed Community?

Ans- Probably we are the world’s largest platform of travel enthusiasts.

  1. A platform where travelers & hosts meet
  2. A community is built to empower, bridge the gaps, and share the economy in the travel industry.
  3. A community where we bring the craziest travel things happening around the world
  4. Because Hamlet Roy, Founder & CEO of MyTravaly.com believes, “community is the only key to bring the world closer.”

If you have not joined the MyTravaly's Closed community, Join now. 

Written By:

Hamlet Roy
0 claps
0 Comment
...
My Travaly's Closed Community

A platform defines new way of travelling.


Pen down your thoughts for free. Share your stories with us and earn money.
Write with MyTravaly

Hotels at your convenience

Now choose your stay according to your preference. From finding a place for your dream destination or a mere weekend getaway to business accommodations or brief stay, we have got you covered. Explore hotels as per your mood.

Hotel City Castle
Hotel City Castle, Amritsar

₹ 999/night Book now

Hotel Food Mania
Hotel Food Mania, Mandi

₹ 1,200/night Book now

Floriate Inn
Floriate Inn, Uttara

₹ 2,563/night Book now

Travel for Cause: Top Fundraisers

Support the causes that you care about & help an NGO to achieve their sustainable Goals.

MyTravaly-Image

Urging funds for Childrens Orphanage and to cater their daily needs

NGO : Yuvatejam Trust , Tirupati

Campaigner : Shaik Karimulla

SDG : Zero Hunger

₹ 0 raised from ₹ 20000


Total Benificiaries : 50

Donate now
MyTravaly-Image

Help us to help survivors of human trafficking to return home

NGO : Talaash Association

Campaigner : Pavani Priya Tirumalika

SDG : Peace and Justice Strong Institutions

₹ 3600 raised from ₹ 700000


Total Benificiaries : 70

Donate now